Menneen talven lumia…

Viimeiset seitsemän kuukautta ovat olleet monien muutosten aikaa. Muutimme lokakuussa verkkokauppamme varaston Oulun seudulta Turun seudulle ja saimme muutoksen kautta verkkokauppamme varaston toimimaan ensiluokkaisesti. Verkkokaupan paketit lähtevät verkkokauppojen yhteisvarastosta, joka takaa kaikkien ennen klo 14 tulleiden tilausten lähtevän samana päivänä lähes 100% varmuudella.

Myymälämme tiimi uudistui talven aikana ja huhtikuussa meillä aloitti tehokaksikko Katariina ja Lotta, jotka vastaavat myymälästä sekä osittain verkkokaupan asiakaspalvelusta. Tiimi on ottanut loistavasti uusista tehtävistään kopin ja kauppias pääsee nyt keskittymään enemmän ostoihin ja markkinointiin sekä uuden suunniteluun. Hyvältä siis vaikuttaa!

Talven henkilöstövajeen myötä kauppiaan työpäivät venyivät, mutta silti osa töistä jäi tekemättä. Olemme nyt järjestäneet verkkokaupan tuotteita ja verkkokaupan asiakasystävällisyys ja selkeys paranee toukokuun aikana ja tekee shoppailusta vieläkin mukavampaa ja helpompaa. Kevätsiivouksen jälkeen pääsemme syöttämään uusia, herkullisia tuotteita verkkokauppaan!

Oman liikunnan lisääminen ja kunnon kohottaminen on ikävä kyllä jäänyt liikaa 70-100 tunnin työviikkojen jalkoihin. Ihan sitä muutosta ei vielä on saavutettu, jota on lähdetty hakemaan, mutta olen saanut lenkkeiltyä jonkin verran ja syönyt kuitenkin terveellisemmin, kuin ennemmin. Myös treenit pari kertaa kuukaudessa personal trainerin kanssa ovat olleet talven kohokohtia, joten ollaan jo hieman paremmassa jamassa kuin syksyllä. Tästä lisää vielä tarkemmin :).Uuden tiimin myötä työmäärä vähennee ja tehtävät muuttuvat, joten yrityksen kehittämiselle, perheelle ja liikunnalle jään enemmän aikaa. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

  • Emma


Kommentit

Suositut tekstit