Kevät toi sisustajan



Jäät lähtivät mökiltä vihdoin muutama viikko sitten  ja mökillä päästiin sisustamaan ja laittamaan paikkoja kuntoon talven jäljiltä.

Pappelinan laadukkaat, kestävät ja napakat muovimatot ovat helppo vaihtoehto myös mökille. Tämä saunakamari palvelee päivisin uimareita vaatteidenvaihtopaikkana ja iltaisin sinne on mukava nukahtaa laineiden liplatusta kuunnellen.





Saunakamarissa liikutaan paljon avojaloin ja sinne kulkeutuu hiekkaa ja muuta likaa kosteiden jalkojen välityksellä. Viisi serkusta, joista neljä poikaa, eivät paljon jalkojen pyyhkimisestä perusta viettäessään aurinkoisia kesäpäiviä, joten tilan lattia ja matto likaantuu nopeasti. Mama valitsi tilaan Pappelinan Molly-maton, jossa värinä Rainbow.


Pappelinan mattojen hyviä puolia mökkikäyttöön:
  • Matot ovat keveitä ravistaa saunan terassilta.
  • Matot kestävät kosteutta, joten ne sopivat hyvin kosteihin tiloihin.
  • Matot ovat kestäviä. Terassilla oleva tähtimatto on ollut kotikäytössä kuusi vuotta ja nyt mökin saunan terassilla. Matto ei ole rispaantunut, vaan on edelleen napakka.
  • Matot on helppo pestä. Tahrat voi poistaa pyyhkimällä. Muovi ei ime itseensä kosteutta, joten ne kuivuvat nopeasti, toisin kuin puuvillamatot.
  • Paljon eri kokoja.
  • Paljon herkullisia värejä ja kuoseja.


Saunan terassilla on Emman kuusi vuotta vanha Pappelinan matto, joka ei ole mennyt miksikään.

Kauttamme voit ostaa kaikkia Pappelinna valikoimissa olevia mattoja. Verkkokaupassamme on syötettynä osa, mutta kysele ihmeessä sähköpostilla Emma tai piipahda myymälässämme, jos jokin muu kuosi kiinnostaa.

Matot verkkokaupassamme: Matot verkkokaupassamme
Pappelinan omat sivut: Pappelinan sivut

- Emma






Kommentit

Suositut tekstit