Korulaatikon aarteet esille

Keksin viikonloppuna, että söpö avainkaappi toimii kivasti myös käsikorujen säilytyspaikkana. Tuumasta toimeen ja kaappi makuuhuoneen seinälle.
Avainkaappi-valkoinen2-Emmas-&-Mamas
Minulla on paljon lähinnä valkoisia ja vaaleanpunaisia helmikoruja sekä hopeakoruja. Koruilla on monta tarinaa; osa on shoppailtu kirppikseltä hetken mielijohteesta, jotkut korut päätyivät minulle opiskelukaverin suunniteltua vievänsä ne kanikonttoriin, osa on tuliaisia ulkomailta ja iso osa lahjoja läheisiltä.
Avainkaappi-valkoinen-lähikuva-Emmas-&-Mamas
Ihanimmat ja muistoarvoltaan isoimmat ovat pari edesmenneen mummuni vanhaa käsikorua 1940-luvuilta. Molemmat niistä on saatu kosijoilta, jotka kuitenkin jäivät rannalle. Niitä en uskalla käyttää, kuin perhejuhlissa, sillä pelkään hauraiden lukkojen pettävän ja korun mahdollisesti tipahtavan huomaamattani.
Valikoin aamulla korut fiiliksen mukaan. Jos tiedän, että päivän aikana tulee olemaan tiukkoja paikkoja, valitsen usein kaulaani Kaleva Korun Karhu-riipuksen, jonka olen saanut vanhemmiltani ylioppilaslahjaksi.
karhu
(Kuva: Kalevala Korut)
Tällä hetkellä suosikki arkikorujani ovat ehdottomasti Verdana-korut, jotka ovat suomalalaisia käsintehtyjä yhdisteltäviä koruja. Yleensä arkiaamuina käteeni sujahtaa Vernada Designin kieputettava nahkakäsikoru, UNELMOI. USKO. TAISTELE. USKALLA.
verdana2
Kevyisiin päiviin sopii paremmin ELÄ. NAURA. RAKASTA. Tämä koru on hukassa tällä hetkellä. Toivottavasti se löytyy ja pääsee vielä korukaappiin muiden käsikorujen kanssa säilöön ja käyttöön.
Verdana-koruihin pääset tutustumaan halutessasi täällä: Verdana-puoti
verdana 1
(Verdana-korujen kuvat: Anne Vuorela, Verdana-korut)
Emma

Kommentit

Suositut tekstit