Haastatteluja

Pääsimme tällä viikolla haastattelemaan toiselle kierroksen päässeitä kesätyöhakijoita. Hakemuksia avoimiin paikkoihin tuli lähes sata, kiitos kaikille hakijoille!
Myymälämme toimisto on avointa tilaa kaupan kanssa, joten tarvitsin haastatteluja varten rauhallisen tilan. Soitin Seinäjoen ehdottomasti ihanimpaan hotelliin, hotelli Almaan neuvottelutilan löytämiseksi ja päädyin varaamaan haastatteluja varten sviitin olohuoneen, jota muutkin yrityksen ovet käyttäneet pienissä neuvotteluissa.
alma2
Hotelli sijaitsee 1909 rakennetussa entisessä rautatieläisten talossa ja se on remontoitu hotellikäyttöön vuonna 2006. Haaveilin parikymmentä vuotta viettäväni hääni juuri tuossa talossa, mutta valitettavasti se ei ehtinyt avautua uudessa tehtävässään ennen naimisiinmenoani.
alma4
Hotellin erikoisimmat huoneet löytyvät 1920-luvulla rakennetusta höyryvetureiden vesitornista hotellin päärakennuksen läheisyydestä. Huoneet on remontoitu viime vuonna, joten jos etsit erilaista yöpymispaikkaa, niin suosittelen. Valitettavasti tällä kerralla sviitti on käytössäni vain kahden aamupäivän ajan, mutta tänne pitää päästä vielä yöpymäänkin.
alma 1
Tänään jatketaan vielä haastattelujen parissa. Olemme todella onnekkaita saadessamme tutustua näin moniin mahtaviin ihmisiin ja mikä parasta, he vielä haluavat meille töihin! Nyt on vaikea valinnan paikka.
  • Emma
Hotelli Alman nettisivuille pääset tästä.
(Kaikki tämän postauksen kuvat Hotelli Alman sivuilta. Kuvaaja: Marko Koivuporras, Studio Street)

Kommentit

Suositut tekstit