Baby it's cold outside

emmas and mamas vaippakakkuSain ilon ja kunnian vastata ystävämme baby showerien koristelusta tammikuun pakkasissa. Valitsin teemaksi "Baby is's cold outside" vuodenajan mukaan. Teemalla löytyikin paljon materiaalia ja ideoita mm. Pinterestistä. Vaippakakku on perinteinen babyshower-koriste ja pääsin kokeilemaan sitä ensimmäistä kertaa. Materaalit löytyivät kaupalta ja kakun kruunasi patterivalo. Rakensin kakun yhdestä vaippapaketista, joten siihen ei mahtunut juurikaan koristeita pehmolelua, tutteja ja pieniä suksia ja kelkkaa lukuunottamatta. Rullasin vaipat kuminauhojen avulla pieniksi rulliksi, joista rakensin kakun kerrokset. Vaippakkun keskelle laitoin tikun tukemaan viritelmää. Koristelin kerrokset Mailegin lahjapaperilla ja erilaisilla nauhoilla sekä styroksilumihiutaleilla.
vaippakakku 3
Teemaan sopivat sukat ja valkoiset pienet vaatteet ripustettiin pöydän päässä olevan ikkunan eteen viritettyyn helminauhaan. Näin ne pääsivät toisaalta paremmin esiinkin, kuin vaippakakussa. Ruokapöydässä liinana toimi Mailegin lahjapaperi ja juomalaseina teeman mukaan tuunatut lasiset purkit. Tarjoilut hoituivat nyyttäriperiaatteella.
Alkumaljaksi nautimme elintarvikevärillä värjättyä Spritea.
Ruokailun lomaan olin järjestänyt vauva-aiheisen tietokilpailun, joissa oikeita kysymyksiä arvailtiin joukkueissa. Tiestikö muuten, että todistetusti eniten lapsia synnyttänyt nainen on synnyttänyt 69 lasta Venäjällä 1700-luvulla?Loppuillaksi siirryimme isäntäperheen pihassa olevaan saunatupaan, jossa tuleva äiti sai jalkahoidon juhlaseurueeseen kuuluvalta kosmetologilta ja pääsi saunomaan talon emännän kanssa.
Saunatuvassa meillä oli ohjelmassa vauvabingo, jonka bongasin Pinterestistä. Ilmaiseen tulostettavaan bingoon kuului kymmenen erilaista bingoalustaa ja "bingonumeroina" toimivat erilaiset vauva-aiheiset kuvat. Bingoemäntänä toimi juhlien sankari ja bingorivistä voitti pieniä söpöjä vauvatarvikkeita ja vaatteita, jotka annettiin aina odottavalle äidille.
Meillä oli ihan superhauska ilta. Kiitos vielä kaikille osallistujille! Pääsiäiseksi suunnitellaan jo tämän pienen pojan nimijuhlaa :).

Kommentit

Suositut tekstit